Zwemschool Verbeek

zwemles op maat
Zwemles

Wij bieden twee soorten lessen aan: standaard en turbo. Een standaardles duurt 45 min. Hiervan is 40 min. les en 5 min. spelen. Een turbocursus duurt 90 min. Ook hier mogen de kinderen de laatste 5 min. spelen maar, ze krijgen ook halverwege de zwemles een paar min. pauze waarin ze wat kunnen drinken en kunnen uitrusten. Het voordeel van de turbocursus is dat de ontwikkeling van uw kind sneller gaat, doordat uw kind langer zwemt. Turbo is echter niet voor iedereen geschikt: als u wilt kiezen voor turbo moet uw kind wel watervrij zijn. Dit houdt in dat uw kind zelfstandig (wel met een zwemvestje) kan liggen op de buik en rug, zelfstandig te water durft te springen en niet bang is om onder water te gaan. Tevens moet uw kind de les van 90 min wel kunnen volhouden. 


U kent uw kind het beste en u kunt daarom ook het beste beoordelen wat bij hem of haar past. Natuurlijk is het ook mogelijk te starten in een standaardles en later over te stappen naar een turboles of andersom, dit kan echter alleen indien er plaats is in de groep.


Wij zwemmen volgens de richtlijnen van ZON. ZON staat voor Zwemonderwijs Nederland.

Kijk hier voor de examen eisen:


examen eisen zwemdiploma A
zwemdiploma A.pdf (69.71KB)
examen eisen zwemdiploma A
zwemdiploma A.pdf (69.71KB)
examen eisen zwemdiploma B
zwemdiploma B.pdf (63.29KB)
examen eisen zwemdiploma B
zwemdiploma B.pdf (63.29KB)
examen eisen zwemdiploma C
zwemdiploma C.pdf (60.6KB)
examen eisen zwemdiploma C
zwemdiploma C.pdf (60.6KB)
Voor meer informatie over de examens en de exameneisen, kijk op www.zwemonderwijsnederland.nl

Heeft u interesse in zwemles bij zwemschool Verbeek, meldt u zich dan aan via het aanmeldingsformulier. Heeft u nog meer vragen, stel ze via het contactformulier.