Zwemschool Verbeek

zwemles op maat

Wie zijn wij?Mijn naam is Loes Hoefman-Verbeek. In 2019 heb ik samen met mijn man Hans Hoefman Zwemschool Verbeek opgericht. Na het behalen van mijn CIOS diploma in Overveen heb ik bij diverse zwembaden en zwemscholen gewerkt. Na 18 jaar ervaring heb ik besloten zelf een zwemschool te starten om mijn ervaring te benutten bij onze eigen zwemschool.Wij leren uw kind zwemmen in een kleine groep, waardoor er meer aandacht is voor elk kind. Ouders zijn welkom op de zwemzaal, hierdoor kunt u zelf de vorderingen van uw kind volgen en makkelijk contact houden met de lesgever. Wij vinden het altijd prettig als u uw kind even helpt bij het bezoek aan het toilet en bij het douchen.

Waar?

Wij zwemmen in zwembad De Oase van het vakantiepark Het Grootslag te Andijk. Het water is 31 graden en prachtig om in te leren zwemmen. Het zwembad bied de gelegenheid om, om te kleden in kleedcabines of gebruik te maken van de gezamenlijke grote kleedruimtes, na afloop is er de gelegenheid om te douchen.

adres: Proefpolder 4, 1619 EH Andijk.

Zwemlesmethode?

Wij werken met zwemvestjes om de zwemslagen aan te leren. Een zwemvestje is noodzakelijk omdat de kinderen in het zwembad niet kunnen staan. Het vestje houdt ze boven water en zorgt voor een ideale ligging waardoor uw kind de zwemslagen goed kan aanleren. Als uw kind de slagen voldoende beheerst gaan we de ‘drijvers’ in het vestje afbouwen. Uiteindelijk zal het vestje volledig uit kunnen om zonder hulpmiddelen verder te kunnen zwemmen. Het zwemvestje is via ons verkrijgbaar.


Heeft u interesse in zwemles bij zwemschool Verbeek, meldt u zich dan aan via het aanmeldingsformulier. Heeft u nog meer vragen stelt u ze via het contactformulier.


Tijdens de zwemlessen is er tevens vrijzwemmen voor de vakantiegangers van het Grootslag. Wij leggen een lijn in het zwembad om duidelijk aan te geven waar uw kind moet zwemmen en waar de vakantiegangers kunnen zwemmen. 

Houdt u er wel rekening mee dat het niet is toegestaan om met schoenen de zwemzaal te betreden. Er liggen bij de ingang hoesjes voor over de schoenen. U kunt uw schoenen ook in het rek bij binnenkomst plaatsen en op blote voeten de zwemzaal betreden.

Voor meer informatie over het zwembad en het vakantiepark:
www.vakantieparkhetgrootslag.nl